VIEILLE MONTAGNE

Festlokal Vieille Montagne

På Söder Mälarstrand kajplats 15 med utsikt över Riddarfjärden ligger fartyget Vieille Montagne som har funnit ett nytt liv som konferens- och festlokal. Det gamla lastrummet är ombyggt till festlokal och inhyser scen, bar och ett stort dansgolv med 4 m i takhöjd, och erbjuder en varm och behaglig miljö.

På övervåningen finns toaletter, garderob och ett kök med ett mindre matrum. När vädret medger utgör även däcket ett populärt tillhåll för grillfester, sommar- middagar eller bara en plats för att njuta av solen. (Se våra bilder eller gå vår rundtur).

Det här är en lokal med möjlighet att ta med egen mat och dryck. Festlokalen får användas för sällskap på upp till 100 personer och man får hålla på till kl. 03.00. Man disponerar lokalen från kl 13.00 den dag man hyr, och till 12.30 dagen efter.


För att hyra Vieille Montagne festlokal måste man vara 23 år. Personer under 23 år är välkomna som arrangörer tillsammans med en medarrangör på minst 23 år.
För arrangemang som riktar sig till sällskap under 23 år måste man även hyra vår båtvärd. Aktuella priser för festlokalen m.m finns på sidan Priser.

För bokningar och info når du oss på tel 070-952 51 62 (ej sms). Du kan även skicka mail direkt via sidan kontakt.